Φυσικά συμπληρώματα διατροφής Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα

Με ιχθυέλαια υψηλής συγκέντρωσης και ΒΙΟ φυτικά έλαια συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για την υγεία και πρέπει να περιβάλλονται στην διατροφή μας επειδή το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να τα παράγει από μόνο του. Η παραγωγή των ωμέγα-3 ξεκινά από το απαραίτητο λιπαρό οξύ το α-λινολενικό οξύ [ALA] που το παίρνουμε από της τροφές [φυτικής προέλευσης πχ. λιναρόσπορο, πράσινα λαχανικά, καρύδια κλπ], στον οργανισμό μας με την βοήθεια ένζυμων μετατρέπεται σε EPA, και στην συνέχεια σε DHA, η μετατροπή αυτή [του ALA σε EPA και DHA] παρεμποδίζετε δυστυχώς από πολλούς και διάφορους παράγοντες στην καθημερινότητα όλων μας [στη διατροφικές μας συνήθειες με κορεσμένα λίπη, τρανς λιπαρά, ζάχαρη, καφές, αλκοόλ, κάπνισμα, έλλειψη βιταμινών Β3, Β6, C και μαγνησίου, ψευδαργύρου, ιογενείς και περιβαλλοντολογικές μολύνσεις]. Έτσι ένα πολύ μικρό ποσοστό ALA μπορεί να μετατραπεί σε EPA [0,2-8%] και DHA[0,05%] στον οργανισμό μας. Τα λιπαρά οξέα EPA και DHA υπάρχουν έτοιμα στη φύση, είναι μια μοναδική ουσία των ψαριών και των ιχθυελαίων και καταναλώνονται με συμπλήρωμα διατροφής.

Επωφεληθείτε από της ευεργετικές του ιδιότητες.

Το συμπέρασμα από εκτεταμένες επιστημονικές έρευνες για την υγεία μας το ωμέγα-3 είναι απαραίτητα και πολύτιμος σύμμαχος. Όσο ψηλότερο είναι το επίπεδο των ωμέγα-3 στο αίμα, τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα καρδιακών παθήσεων, αρθρίτιδας και κάθε είδους φλεγμονών.

Συμβουλές για να πάρετε την συνιστώμενη ημερησία δοσολογία, πάντα λίγο πριν από το γεύμα. Για μια θετική δράση αρκούν τα

250 mg EPA, DHA που καλύπτουν πλήρως την ημερήσια διατροφική ανάγκη [περισσότερο δεν ωφελεί και δεν πρέπει να την υπερβαίνουμε]. Οι συσκευασίες πρέπει να διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς πρόσβαση στα παιδιά.

% ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, EPA, DHA, Βιταμίνη Ε

Διατροφική αξία της ΣΗΠ [βλέπε πίνακα προϊόντων]

Χωρίς ζάχαρη, δύσπεπτες ουσίες, άλας

Παράγονται, συσκευάζονται και πιστοποιούνται στη Γερμανία από τη EURO VITAL PHARMA, για την κυκλοφορία τους στα κράτη μέλη της ΕΕ, υπόκεινται με πιστοποιήσεις ελέγχων σε αναλύσεις οργανικών και ανόργανων ρύπων, αλεργιογώνες ουσίες και βαρέα μέταλλα.